16/11/2025
לזניה היא מאכל איטלקי עשיר בקלוריות וידועה כתבשיל חורפי מחמם ועשיר בטעמים. פרוסה סטנדרטית של לזניה (בערך 250 ...
100 גרם בורגול דק מכילים כ-340 קלוריות בממוצע. בורגול דק הוא מקור טוב לפחמימות מורכבות, סיבים תזונתיים, חלבון ...
גסטה פסטה היא דרך מהירה, טעימה ומספקת להכין פסטה בקערה אחת בלבד, בלי ללכלך סירים מיותרים. בשיטה הזו ...
13/11/2025
דפי אורז מלאווח טבעוני מהווים פתרון נהדר למי שמחפש חוויית מאפה רכה ופריכה, אך גם חפץ במנה נטולת ...
מאפה טעים הוא תוצאה של שילוב חומרים נכונים, טכניקת אפייה מוצלחת והמון אהבה למטבח. המאפייה הביתית מאפשרת ליצור ...
ביצה קשה מוכנה כאשר חלמון הביצה התקשה לחלוטין, בדרך כלל לאחר 9–12 דקות של בישול במים רותחים. זמן ...
12/11/2025
מגדרה חומוס היא מאכל מסורתי שמבוסס על שילוב של גרגרי חומוס, אורז, בצל ותבלינים. מדובר בתבשיל מזין, מחמם ...
11/11/2025
מאפה צרפתי הוא כל מוצר בצק שמקורותיו מהמטבח הצרפתי, וכולל מגוון רחב של עוגות, לחמים, פטיפור וקינוחים. המאפים ...
10/11/2025
צמות פסטה הן מנה מרשימה שמשלבת יופי, יצירתיות וטעם נפלא. מדובר בפסטה שנארגת לצורות של צמות לפני הבישול, ...
השריית חצילים במלח אורכת בדרך כלל בין 30 דקות לשעה, בהתאם לסוג החציל וגודלו. המלח מסייע בהוצאת נוזלים ...
09/11/2025
שרימפס נחשב למקור חלבון רזה ולרכיב בריא בתפריט, כי הוא מכיל מעט שומן וערכים תזונתיים חשובים. יחד עם ...
06/11/2025
סלק נחשב לירק בריא במיוחד, עשיר ברכיבים תזונתיים התומכים בפעילות גופנית, בבריאות הלב ובהפחתת דלקות. הוא מכיל ויטמינים, ...
הדג הנפוץ ביותר להכנת חריימה הוא בורי, אך אפשר גם להשתמש בדגי מוסר, דניס או לברק. הדג צריך ...
05/11/2025
נקניקיות הן מוצר מעובד העשוי מבשר טחון, תבלינים, וחומרי שימור, עם ערכים תזונתיים נמוכים יחסית ומרכיבים פחות בריאים. ...
04/11/2025
מתכונים עם קינואה מציעים מגוון אפשרויות בריאות וטעימות, המתבססות על דגן עתיק הנחשב למקור מצוין לחלבון, סיבים, ומינרלים. ...
מנסף טבעוני הוא גרסה צמחית למנה הלאומית של המטבח הירדני, העושה שימוש בתחליפי בשר ובמרכיבים מגוונים מהצומח. במקום ...
המבורגר 99 קלוריות הוא קציצה דלה בשומן המיוצרת לרוב מסוגי בשר רזה, או אפילו מתחליפים צמחיים, במשקל מוקפד ...
בטטה היא ירק שורש עשיר בטעמים ומתאפיין בערכים תזונתיים ייחודיים. היא תורמת לבריאות בזכות רמות גבוהות של בטא-קרוטן, ...